Звернення колективу КНП «МКЛ№8»ХМР до громадян.

Колектив нашої клініки щоденно самовіддано працює заради здоров” я та благополуччя наших пацієнтів. Інколи жертвуючи власним часом, здоров” ям, спілкуванням з рідними та друзями. Часто ми відчуваємо неймовірну гордість від результатів нашої роботи,коли пацієнт одужує,  інколи, нажаль, нам неймовірно прикро через втрату пацієнта, і кожну таку втрату  ми переживаємо надзвичайно тяжко.

Зараз у засобах масової інформації широко поширюються вкрай негативні коментарі через смерть хворої, якій було відмовлено у госпіталізації у нашій лікарні (перенаправлено до іншої лікарні за терапевтичним профілем), в той же день вона, нажаль, померла. Ми щиро співчуваємо цій родині. Створена комісія, яка перевіряє правильність дій наших співробітників. Але ще до результатів роботи цієї комісії ми бачимо ненависть та нетерпимість до наших лікарів у соц. мережах, на нашу адресу щоденно надходять погрози та залякування, як по телефону так і в усному порядку. Ми вважаємо це несправедливим, адже саме в цей час ми займаємося лікуванням наших пацієнтів!

Ми звертаємось до всіх громадян, які поширюють про нас негативні коментарі та пишуть погрози на нашу адресу. До того часу, як не будуть відомі результати роботи всіх контролюючих органів, ніхто немає права принижувати нашу честь та гідність, звинувачувати наших співробітників!

Колектив  КНП «МКЛ№8» ХМР.